Aanbod

 

*Individuele behandeling

*Ondersteuning in groepsgerichte activiteiten

*Opleiding tot Reiki-Master

*Workshops

Holistisch coach

Als holistisch coach ga ik graag met je een traject in om samen met jou inzichtelijk te maken wat er in jou leven actief is en waar je graag wat aan wil bijschaven. Samen gaan wij een plan maken hoe je deze veranderingen in je leven kunt bewerkstelligen en vast kunt houden in je dagelijkse routines

 

Ondersteuning in groepsgerichte activiteit

Naast individuele ondersteuning wordt er ook gewerkt met groepsbijeenkomsten. Het samenbrengen van mensen met vragen die gezamenlijk een proces doorlopen, werkt op een heel effectieve manier helend.  Er komt energie vrij, die op haar eigen wijze stimuleert en motiveert. Het principe ‘leren van elkaar’ is een bewezen strategie van ondersteunen.
Voorbeelden van de groepsgerichte ondersteuning zijn natuurwandelingen, groepsmeditatie, intuïtie trainingsbijeenkomsten en helend tekenen.

 –Opleiding tot Reiki-Master

Deze opleiding kent drie stappen met in elke stap een specifiek cursusaanbod en doelstellig.

 

Reiki komt van de Japanse woorden ‘Rei ’en ‘Ki’. ‘Rei’ betekent Universeel en ‘Ki’ staat voor levensenergie. Deze universele energie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarin gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. Door handopleggingen kunnen we de pijn verminderen of eventuele fysieke of mentale klachten verlichten of wegnemen . Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat, opgelost

 

Workshops

Er zijn meer invalshoeken die inzicht geven in je eigen ‘zijn’, kosmische energieën en processen om als individu op een bij jou passende manier door te groeien in je leven. Een aantal van die invalshoeken pak ik als thema’s op workshop-bijeenkomsten.

*Kijk voor de actuele workshops in de agenda