Workshops

WORKSHOPS

Er zijn meer invalshoeken die inzicht geven in je eigen ‘zijn’, energetisch en processen om als individu op een bij jou passende manier door te groeien in je leven. Een aantal van die invalshoeken pak ik als thema’s op workshop-bijeenkomsten

 • Intuïtief schilderen
  Nadat we kennis met elkaar gemaakt hebben gaan we mediteren. Na de meditatie gaan we met
  acryl schilderen op canvas. Het gaat bij Intuïtief Schilderen om los te komen van je denken en rust in
  je hoofd te vinden. Daardoor kom je dichter bij jezelf. Je creëert vanuit je gevoel en niet vanuit je
  denken. Aan het eind gaan we analyseren met zijn allen en daar komen vaak hele praktische
  inzichten uit.
 • Foto lezen

  Bij fotolezen ga je intuïtief energie oppakken uit een beeld. Er kunnen boodschappen naar
  boven komen die belangrijk zijn voor de(een) persoon in kwestie . Dit kunnen boodschappen zijn uit het verleden, het heden, processen die gaande zijn, of contact maken met gene zijde.

 • Chakra’s strijken met bijenwas

  Chakra’s zijn energie centrums in ons lichaam. Chakra’s zijn verantwoordelijk voor de energie huishouding in ons lijf maar ook voor onze etherische lichamen. Dus voor ons algehele welbevinden. Elke chakra heeft een kleur. Elke chakra resoneert op bepaalde tonen Deze kleuren gaan we met bijenwas in beeld brengen. Daaruit kunnen we vaak opmaken waar eventuele blokkades zich voordoen. Welke ontwikkelingen zich er afspelen. En zal leiden naar inzichten. Maar zeker zal het ook erg leuk en ontspannen zijn aan deze creaties te werken

 • Chakra’s

  Misschien heb je nog nooit van chakra’s gehoord of een klein beetje. In deze workshop gaan we verdieping in over wat zijn chakra’s, wat doen ze, hoe zijn ze belangrijk voor hoe we ons op energie gebied voelen. En wat doen ze voor onze gezondheid. En wat kun je doen om ze optimaal mogelijk te laten functioneren, zodat je zo gezond mogelijk blijft en zo optimaal mogelijk blijft op energie gebied, fysiek en mentaal gebied

 • Wet van de aantrekking (oorzaak en gevolg) leven in het NU

  Waar staan we nu, waar zijn wij verantwoordelijk voor, hoe ga ik om met teleurstellingen, hoe krijg ik grip op zaken, welke toekomst ligt er voor me en waarom gebeuren dingen in mijn leven, wat wil ik, wat doe ik, waarom moet ik zoveel, duizend en een gedachten en reacties .
  In hoeverre trekken we dit zelf allemaal aan? In hoeverre zijn wij er zelf verantwoordelijk voor? Moet het allemaal wel zo zwaar zijn? Komt het allemaal maar aanwaaien? Of hebben wij hier grip op? En hoe hebben we dat dan?
  In deze workshop gaan we samen op onderzoek uit over hoe we in staat zijn meer uit ons leven te halen en er zeker zelf een invulling aan kunnen geven hoe wij ons leven doorlopen.
  Het zet je aan tot in je eigen kracht te komen en inzichten over hoe wij onze eigen wereld scheppen.

Bovenstaande workshops doen we mogelijk in combinatie met bijvoorbeeld stilte wandeling of combinatie meerdere onderwerpen.
Kijk voor data workshops in de agenda