Trainingen

 

 

Intuïtie Training

Vaak verliezen we in onze samenleving het contact met ons innerlijk. Dat kan komen door aangeleerd gedrag, regelgeving van de Maatschappij, onze naaste omgeving, of de gedachte van jezelf dat je door iedereen lief gevonden wilt worden. Of je wilt een grotere auto dan de buurman, veel geld, want dan voel ik me geslaagd. Of je hebt negatieve gedachten als, ik ben niet goed genoeg. Of ik moet er voor zorgen dat de ander gelukkig is.

Bij Intuïtie Training gaan we spelenderwijs weer in contact komen met jezelf en om daar op een gezonde manier mee om te leren gaan. We werken aan bewustwording, vooral om te leren om in het NU te leven.
Hierbij maken we gebruik van meditatie, ademhalingsoefeningen, kaart leggen, foto’s lezen, zand lezen, Sjamanisme. Ook gaan we kijken naar de Wet van aantrekking, oorzaak en gevolg.
We gaan ook de werking van aura’s en chakra’s bespreken.
Samen met mijn spirituele ontwikkeling en helder voelen, worden vaak de handvaten aangereikt om ondersteunend te kunnen werken.
Het doel is: In je eigen Kracht te gaan staan en te vertrouwen op je gevoel. En hier durven naar te handelen.
Intuïtie Training wordt groepsgewijs gegeven.
Kosten: 10 bijeenkomsten voor 250 euro.
De bijeenkomsten zijn 1x per 4 weken of 2x per 4 weken. Dit gaat in overleg met de groep.
De bijeenkomsten vinden plaats op de locatie Duiven en Winterswijk

Natuur wandeling

De natuur geeft rust en inzicht in jezelf en eigen denkpatronen. De natuur geeft een verrijking aan lichaam en geest. Tijdens de wandeling hebben we een meditatiemoment .
Daarna is er koffie/thee en is er de mogelijkheid om eventuele ervaringen te delen. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht bedragen 7,50 euro

Helend tekenen/schilderen

Bij het helend tekenen/schilderen zijn we in een groep actief met verschillende teken/schilder opdrachten die zijn ontworpen om zelf-inzicht te verwerven. verder is het ook goed voor het creatief denken en probleem-oplossing gericht te werk te gaan. Hierbij wil ik graag mensen stimuleren om zich op creatief vlak te ontwikkelen als wel om in contact te komen met zijn/haar eigen gevoel. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht bedragen 10,– euro per bijeenkomst.